Aurora Borealis

Aurora Borealis

Search This Blog

Wednesday, March 14, 2012

Buku Baru

Admin nak cerita fasal buka baru yang admin baru beli ni..huhu..best gak..

Tajuk : 21 Rahsia Fasih Berbahasa Inggeris
Penulis : Coach Sha & Coach Ridz

Best kot..Lawak...hahax..RM15.50

Wednesday, March 7, 2012

Assistant Coach

Hari ini dan esok aku jadi assistant coach Jose Mourinho...best!...kalau nak tahu cam ne...commenthahax

Sunday, March 4, 2012

Basikal Baru

Salam semua..

Hari ini admin baru jer beli basikal baru...RM375....(Rm100 -admin punya duit-)yg lain tu mak ayah admin yg sponsor...

ZORQUE...Nama basikal yg admin baru beli ni...hahax..

Friday, March 2, 2012

Kenduri Kahwin Anak Mlmh Admin

Salam..

Admin tadi pergi kenduri kahwin anak Muallimah admin..Pastu, admin jumpa Guru Kelas admin masa admin kelas 1 Zaid[darjah 1]...[Mlmh Nur Arfifah]....hahax..Admin pun x sangka boleh jumpa Mlmh Nur Arfifah..hahax..pastu admin tegur dia..

Admin : Assalamualaikum, Muallimah Arfifah..
Mlmh : Wassalam, Idris..dah besar dah..

Sunday, February 26, 2012

Alhamdulillah

Alhamdulillah..baru jer habis tukar design blog ni..

Hari Sukan

Assalamualaikum semua.

Hari ini admin nak cerita pasal hari sukan sekolah admin pada 10 Mac 2012.

Admin masuk acara =)

a. 100m
b. 4x100m

Admin pun dah bersyukur kalau rumah sukan admin dapat no.2...

Saturday, February 25, 2012

Books

Sesiapa yg nk pinjam buku aku..aku on9 jer...20 sen, 1 minggu...kalau hilang bayar 80% harga asal buku tu..


Are_Mirz099 ni..pandai makan jer.. --> http://aremirz009.blogspot.com/